Wat zijn de voordelen?

• het hele jaar toegang tot de Maarsseveense Plassen. Dus ook surfen in het voor- en najaar en na 18.00 uur.
  • deelnemen aan de trainingsavonden, zodat je je techniek kan verbeteren
  • deelnemen aan de andere clubactiviteiten
  • gebruik maken van de clubfaciliteiten (o.a. huren van clubmaterialen)
  • huren van een box
  • deelnemen aan de clubwedstrijden
  • tijdens de openingstijden van het recreatiecentrum gebruik kunnen maken van alle faciliteiten van het centrum
  • individueel bezig te zijn of gezellig met elkaar te surfen
  • beschikken over een eigen clubterrein
  • gebruik maken van de eigen surfsteiger
  • surfen op een van de schoonste wateren in Nederland *

* De Maarsseveense Plas is een diep zandgat met zeer schoon water. Geen last van blauwalg of vervuiling.

Wat zijn de kosten?

De genoemde bedragen gelden voor één verenigingsjaar dat loopt van 1 januari tot en met 31 december.

De bedragen voor het jaar 2018:

Stamlid € 53,00 *
Bijlid € 43,00 *
Bijlid jeugd (t/m 11 jaar) € 33,00 *

Inschrijfgeld € 15,00
Huur box € 60,00 **
Borg sleutel hek € 25,00

Huur plank € 4,00 per uur
5-uren kaart € 15,00
10-uren kaart € 25,00

* Hierbij inbegrepen entree voor de Maarsseveense Plassen
** eigen risico

Aanmelden
Je kunt het inschrijfformulier downloaden. Bij voorkeur het formulier digitaal in te vullen en inclusief een pasfoto voor de lidmaatschapkaart aan ons per mail te retourneren. Mocht het voor u niet mogelijk zijn het formulier digitaal te verstrekken dan kan deze verstuurd worden naar het adres op het inschrijfformulier.

Naast het lidmaatschap heeft WSU boxen te huur om uw eigen surfspullen in op te slaan. Momenteel zijn deze zeer beperkt voorradig. Mocht u geïnteresseerd zijn. Gelieve contact per mail op te nemen voor de beschikbaarheid.
Mochten er na contact boxen beschikbaar zijn dan vindt u het formulier hier.

Als je aan alle verplichtingen hebt voldaan wordt je lidmaatschapskaart gemaakt en ontvang je het bij je komst bij het recreatiecentrum.

Reageren is niet mogelijk