Verhuizing van start

Op 14 mei hebben we de sleutels van de toiletgebouwen naast de ingang aan de noordzijde gekregen. Er moet de komende tijd nog veel gebeuren om van de gebouwtjes een praktisch en gezellig onderkomen te maken.

Afgelopen vrijdag zijn een aantal leden, onder de bezielende leiding van Rob, begonnen met het opruimen van het terrein van onze oude stek op de landtong. Zaterdag hebben we met een man of tien in een paar uur tijd een grote hoeveelheid materiaal overgebracht en opgeborgen op de nieuwe locatie.

In de komende periode gaan we van start met het aanbouwen van de berging voor de planken van de leden. Zodra die gereed is, gaan we de ledenplanken verhuizen en het laatste deel van de berging op de landtong afbreken.

In de maand mei zullen we nog wel even moeten ‘kamperen’, maar als het een beetje meezit moet er medio juni toch wel weer gesurft kunnen worden. Je zal ons de komende tijd steeds meer aantreffen op de nieuwe locatie.

Wie belangstelling heeft om (weer) eens te surfen moet maar eens komen kijken op onze nieuwe stek direct naast de ingang van het strandbad aan de Westbroekseweg.

verhuizen 20150516_3 verhuizen 20150516_2

Reacties zijn gesloten.