Zelf surfen

De beste optie om zelf te surfen is door lid te worden van de vereniging. Als lid heeft u de mogelijkheid clubmaterialen te huren om uw surfkunsten te vergroten. Als vereniging hebben wij de beschikking over een aantal planken en zeilen van 2,5 tot 6 mtr. Dus voor ieder de mogelijkheid om te varen met een zeil op maat. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze faciliteiten (kleedkamer, douches, aanlegsteiger). Bent u nog iets onzeker of zou u graag wat ondersteuning wensen, lees dan verder bij de ‘op de plank avond’.

‘Op de plank avond’
Elke donderdagavond vanaf 18:30 wordt de ‘op de plank avond’ georganiseerd. Op deze avond zijn alle leden welkom om te komen surfen onder begeleiding van een instructeur. Beginnende surfers biedt dit de mogelijkheid om extra te oefenen onder begeleiding van een instructeur. Voor de al wat meer ervaren surfers biedt dit de mogelijkheid om wat tips en tricks te horen.

Uiteraard is het voor leden zonder eigen materiaal mogelijk om op deze avonden materiaal te huren.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.