Welkom bij Windsurfvereniging Utrecht 2021-wind-surfing-utrecht-blauw-rgb

Sportief bezig zijn op het water…

… op een schitterende locatie? Kan dat? Jazeker kan dat! Namelijk als jij je aansluit bij de enige surfvereniging in deze regio; Windsurfvereniging Utrecht kortweg de WSU.

Over de WSU:

De WSU is een windsurfvereniging die volledig wordt gerund door vrijwilligers. De vereniging bestaat uit leden en een bestuur van vrijwilligers. Sommige leden hebben eigen materiaal dat kan worden opgeslagen in een eigen box (indien beschikbaar) en andere leden gebruiken te huren clubmateriaal. Dat de WSU volledig draait op vrijwilligers betekent dat het de bedoeling is dat alle leden eraan bijdragen om de club draaiende te houden.

Voor wie?

Ik kan nog niet windsurfen maar wil het leren: 

Geen probleem! Onder leiding van deskundige instructeurs leer je het zo. Na een beginnerscursus ben je in staat om zelfstandig het water op te gaan. Bij het volgen van een cursus wordt gebruik gemaakt van clubplanken. Als je door wilt gaan kan je lid worden van de vereniging. Hierdoor heb je de mogelijkheid
clubmaterialen te huren en je surfvaardigheden te verbeteren.

Ik heb vroeger gesurft: 

Evenals fietsen verleer je het windsurfen niet. Het is aan te bevelen om een korte beginnerscursus te volgen. Dan gaat het je zo weer voor de wind.

Interesse?

Lees de verdere informatie op deze site of kom gewoon eens bij ons langs. Wij windsurfen op de Maarsseveense Plassen (Westbroeksebinnenweg).

Graag tot ziens op de Plas bij de WSU.

Nieuws

De zomer is begonnen!

Datum: 28 mei 2023  -  Categorie: Algemeen
Het duurde even, maar de temperatuur gaat nu echt omhoog. De watertemperatuur is inmiddels boven de 15 graden en de luchttemperatuur is ook aangenaam. Het surfseizoen is dan nu echt begonnen. Op de dinsdag- en donder...

Windsurfen bij de Maarsseveense Plassen