Inplannen surflessen

Je kunt hier je surflessen inplannen en betalen. De betaling vindt plaats na het inplannen van de eerste les (met iDEAL). Je betaalt hierbij in 1 keer het volledige bedrag voor de totale cursus. Na het inplannen van de eerste les kun je direct de tweede les inplannen. De tweede les moet binnen een jaar na de datum van betaling worden gevolgd.

 

De belangstelling voor lessen is groot en het aanbod is dit jaar beperkt. We adviseren om direct beide lessen in te plannen zodat je er zeker van bent dat de 2e les nog dit seizoen gevolgd kan worden.

Alle mogelijke beschikbare lessen worden op deze site weergegeven.

De beginnerscursus bestaat uit twee lessen (let er wel op dat je eerst deel 1 inplant en daarna deel 2)

  • Surfles voor beginners deel 1
  • Surfles voor beginners deel 2

We adviseren om de eerste les en de tweede les niet in hetzelfde weekend te plannen.

Het inplannen van een cursus kan tot uiterlijk 1 dag van te voren.

Wanneer je met z’n tweeën wilt inschrijven moet je 2 keer een les reserveren. Let hierbij wel op dat je de eerste reservering maakt op een datum / tijd waarop nog 2 plekken beschikbaar zijn! De tweede reservering maak je vervolgens, met een nieuw account, op dezelfde datum / tijd.

De lessen worden gegeven zodra de gemiddelde watertemperatuur hoger is als 17 graden en wanneer de luchttemperatuur hoger is als 18 graden. Wij hanteren deze regel om te voorkomen dat cursisten het riscico lopen onderkoeld te raken.

Vanaf medio mei wordt het mogelijk om via onderstaande tool de lessen in te plannen. In het algemeen worden de lessen gegeven in de periode juni t/m september